Όροι και προϋποθέσεις

Η αποδοχή των κάτωθι όρων είναι απαραίτητη για τη χρήση της ιστοσελίδας και την καταχώρηση παραγγελίας. Σε περίπτωση διαφωνίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε αρχικά μαζί μας μέσω email στο (email, τηλέφωνο και ώρες επικοινωνίας).

Αναπαραγωγή περιεχομένων

Το sikato.gr αποτελεί το μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο των πνευματικών δικαιωμάτων όλων των περιεχομένων που δημοσιεύονται στις ιστοσελίδες του. Η αναπαραγωγή, αντιγραφή, μεταφορά και χρήση του συνόλου ή και μέρους εκ των περιεχομένων της ιστοσελίδας του sikato.gr με οποιονδήποτε τρόπο, επιτρέπεται μόνο με την έγγραφη άδεια των κατόχων και την υποχρεωτική αναφορά της πηγής.

Υλοποίηση Παραγγελίας

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:

α) απευθείας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.sikato.gr με το ηλεκτρονικό καλάθι αγορών

β)με τηλεφωνική επικοινωνία στο (τηλέφωνο)

γ)μέσω e-mail στο (e-mail)

Μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος και την επιλογή «προσθήκη στο καλάθι» συμπληρώνετε τη φόρμα παραγγελίας την οποία όμως μπορείτε να την ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή. Κατά τη διαδικασία της παραγγελίας επιλέγετε τον Τρόπο Πληρωμής και το κόστος μεταφοράς ( που υπολογίζεται βάσει της συνολικής αξίας της παραγγελίας σας και του τόπου αποστολής). Στη συνέχεια επιβεβαιώνετε ή όχι την παραγγελία σας. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας λαμβάνετε αυτόματα ένα e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας, όπου αναφέρονται όλα τα στοιχεία της. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής μέσα σε (αριθμός ημερών) εργάσιμες ημέρες και θα μπορείτε να βρείτε την απόδειξη ή το τιμολόγιό σας μέσα στο πακέτο παράδοσης . Το sikato.gr δεν ευθύνεται για μη τήρηση των υπολογισμένων χρόνων παράδοσης όταν οφείλονται σε καθυστέρηση της μεταφορικής εταιρείας ή σε φυσικά αίτια.

Πολιτική Ακύρωσης Παραγγελίας

(Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;)

Προσωπικά Δεδομένα

Είναι απαραίτητο να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται μόνο για την αποστολή της παραγγελίας και για την αλληλογραφία μαζί σας εφόσον εγγραφείτε στο newsletter. Δεν διανέμουμε τα στοιχεία σας σε τρίτους. Στη περίπτωση καταχώρησης ελλιπών στοιχείων τo sikato.gr διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας χωρίς ειδοποίηση. (ειδοποίηση μπορεί να σταλθεί εφόσον το τηλέφωνο ή το e-mail είναι έγκυρα.) Η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων του χρήστη των υπηρεσιών του sikato.gr υπόκειται στους όρους και τις διατάξεις του ελληνικού νόμου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (Ν.2472/1997 με ενσωματωμένες και τις τελευταίες τροποποιήσεις βάσει του Ν. 3783/2009). Το sikato.gr δεσμεύεται για τη μη χρήση των στοιχείων για άλλους λόγους και τη μη γνωστοποίηση τους σε τρίτους εκτός εάν απαιτηθεί από τον νόμο, δικαστική απόφαση ή άλλη κρατική αρχή.

IP Διευθύνσεις

Η διεύθυνση IP κάθε επισκέπτη που έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση , αξιοποιείται αποκλειστικά για τεχνικούς λόγους και λόγους ασφαλείας, καθώς και για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας των προϊόντων της παραγγελίας σας ενημερώνουμε με e-mail ή τηλεφωνικώς για τον ακριβή χρόνο παράδοσης. Αν συμφωνείτε για το νέο χρόνο παράδοσης θα πρέπει να μας ενημερώσετε με e-mail ώστε η παραγγελία να παραμείνει ενεργή. Σε περίπτωση που οι νέοι όροι εκτέλεσης της παραγγελίας δεν σας ικανοποιούν η παραγγελία ακυρώνεται.

Τιμές , Προσφορές και Προϊόντα

Το sikato.gr μπορεί να καταργήσει ή να αλλάξει τα χαρακτηριστικά των προϊόντων καθώς και τις τιμές τους χωρίς προειδοποίηση. Ο πελάτης σε κάθε περίπτωση χρεώνεται το ποσό που αναγράφεται στην παραγγελία του, άσχετα αν μέχρι την ημερομηνία παράδοσης η τιμή έχει μεταβληθεί. Οι τιμές των προϊόντων είναι όλες σε Ευρώ και συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ (24%). Το Ευρώ αποτελεί το αποκλειστικό νόμισμα για τις συναλλαγές στο www.sikato.gr.

Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος

Παρόλο που έχουμε φροντίσει την ασφαλή μετακίνηση των προϊόντων μας ώστε να τα παραλαμβάνετε ακέραια , εάν ωστόσο διαπιστώσετε ότι έχει προκληθεί κάποια φθορά στα προϊόντα που παραλάβατε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εντός 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας άμεσα (e-mail και τηλέφωνο) και θα αναλάβουμε την επιστροφή του ελαττωματικού προϊόντος και την αποστολή νέου. Τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς θα βαρύνουν την εταιρεία. Για την αντικατάσταση χρειάζεται να επιστραφεί το ελαττωματικό προϊόν εντός της αρχικής του συσκευασίας αχρησιμοποίητο.

Αλλαγή παραγγελίας

Η αλλαγή στα προϊόντα που είναι αγορασμένα από το www.sikato.gr γίνεται εντός 15 ημερών. Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία και να μη φέρουν ίχνη χρήσης. Προϊόντα χωρίς κουτί ή που έχουν υποστεί οποιαδήποτε φθορά δεν γίνονται δεκτά.

  • Τα έξοδα αποστολής και παραλαβής στις αλλαγές επιβαρύνουν τον πελάτη.
  • Η επιστροφή χρημάτων δεν είναι δυνατή.
  • Για νομικές υποθέσεις υπεύθυνα είναι τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Αποστολή λανθασμένης παραγγελίας

Στην περίπτωση παραλαβής προϊόντων διαφορετικής παραγγελίας από αυτά που περιλαμβάνονταν στην δικιά σας παραγγελία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα αναλάβουμε την επιστροφή των λανθασμένων προϊόντων και την εκ νέου αποστολή των σωστών.