Εμαγιέ σκεύη: τι είναι και πώς τα χρησιμοποιούμε;

Η εμαγιέ επίστρωση είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται για να προστατεύσει τις μεταλλικές επιφάνειες από τη διάβρωση ενάντια σε υγρά, στερεά ή αέρια συστατικά. Συνεπώς, προσφέρει τα πιο αξιόπιστα αποτελέσματα, ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής.

Εμαγιέ τσαγιέρες από 14,00€.
Βρείτε τις εδώ.

Για το μαγείρεμα: 

  • Επιλέγουμε την εστία με την κατάλληλη διάμετρος για το σκεύος.
  • Το σκεύος θα πρέπει να είναι επαλειμμένο με κάποιο έλαιο.
  • Τοποθετούμε το φαγητό όταν αρχίσει να δημιουργείται μια αίσθηση κίνησης του ελαίου μέσα στο σκεύος.
Κατσαρόλα εμαγιέ 10 εκ. blanca.
Βρείτε την εδώ.
Γαλατιέρα εμαγιέ 10 εκ. bordeaux.
Βρείτε την εδώ.

Plus:

  • Η χρήση εμαγιέ σκευών για το μαγείρεμα, λόγω της υψηλής αγωγιμότητάς τους, βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας!
  • Το εξωτερικό σμάλτο εμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηρίων.
  • Εύκολο καθάρισμα: συνιστάται το πλύσιμο στο χέρι ώστε να διατηρηθούν ζωντανά τα χρώματα του σκεύους. Παρ’ όλα αυτά, τα εμαγιέ σκεύη είναι κατάλληλα για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων!
Γαλατιέρες varios σε διάφορα μεγέθη.
Βρείτε τα εδώ.

Συμβουλές:

  • Σε περίπτωση που το φαγητό κολλήσει ή καεί, χρησιμοποιούμε λίγο βραστό νερό και υγρό απορρυπαντικό και τρίβουμε με την απαλή πλευρά ενός σφουγγαριού.
  • Για πλύσιμο στο πλυντήριο απομακρύνουμε πρώτα όλα τα υπολείμματα φαγητού από το σκεύος. Προτιμήστε το απαλό πρόγραμμα καθαρισμού ποτηριών.
  • Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσουμε λάθος προϊόντα καθαρισμού και εμφανιστούν γρατζουνιές πάνω στο σκεύος, μην ανησυχείτε, μπορεί να χαθεί η αρχική λάμψη των χρωμάτων του σκεύους αλλά μπορείτε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε άφοβα!   
  • Μαύρα σημάδια από μέταλλο που γίνονται συχνά από την  τριβή με μαχαιροπήρουνα από ανοξείδωτο χάλυβα,  μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα με ήπια κρέμα καθαρισμού.
  • Αποθηκεύουμε τα σκεύη προστατεύοντάς τα το ένα από το άλλο, αφού πρώτα έχουν στεγνώσει καλά!
Πιάτα εμαγιέ σε διάφορες διαστάσεις και αποχρώσεις.
Βρείτε τα εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *