Ρετρό μαχαιροπήρουνα

Το ρετρό είναι εδώ, στο δρόμο, στη διακόσμηση, στις τάσεις, άνθρωποι κάθε ηλικίας και κουλτούρας ντύνονται ανάλογα, βλέπουν κλασσικές ταινίες, ακούνε ρετρό μουσική. Τώρα μπορείς να κάνεις και το τραπέζι σου ρετρό με τα καταπληκτικά ρετρό μαχαιροπήρουνα που θα σου προτείνει το www.sikato.gr!

Ρετρό μαχαιροπήρουνα paris antique.

Όταν ακούσεις την λέξη ρετρό, σε πoια πόλη πάει κατευθείαν το μυαλό σου; Μα φυσικά, στο μαγευτικό Παρίσι. Τη λένε πόλη του φωτός και πρωτεύουσα των γραμμάτων και των τεχνών, πρωτεύουσα της μόδας και φυσικά, του ρετρό στυλ. Η μοναδική αυτή πόλη έδωσε το όνομα της στην ρετρό σειρά μαχαιροπήρουνων paris antique. Η σειρά αυτή μαχαιροπήρουνων αποτελεί ένα ρετρό κομψοτέχνημα για τους λάτρεις του διαχρονικού.

Το αντικέ φινίρισμα και χρώμα είναι αποτέλεσμα ενός ειδικού τρόπου γυαλίσματος του μετάλλου. Η υψηλή τεχνολογία και τεχνοτροπία που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή αυτού του μαχαιροπήρουνου το καθιστούν άφθαρτο στο χρόνο. Όσο αφορά τη χρήση του στο πλυντήριο πιάτων, μπορείτε να είστε ήσυχοι, ακόμα και στα επαγγελματικά πλυντήρια δεν θα πάθει ποτέ τίποτα, οι ιδιότητες του στο πλύσιμο είναι ακριβώς ίδιες με αυτές ενός κανονικού μαχαιροπήρουνου.

Ας δούμε αναλυτικά ένα ένα τα κομμάτια αυτής της μοναδικής σειράς. Το ρετρό μαχαίρι φαγητού είναι ένα κομψοτέχνημα βάρους 110 γραμμαρίων, ένα μαχαίρι βαρύ και στιβαρό που θα εντυπωσιάσει τον καθένα. Το ρετρό πηρούνι φαγητού και το ρετρό κουτάλι φαγητού κλέβουν τις εντυπώσεις από την πρώτη ματιά, δυο βαριά κομμάτια πάχους 4,5mm. Το ρετρό πηρουνάκι γλυκού και το ρετρό κουταλάκι γλυκού, ιδανικά για επαγγελματικούς χώρους όπως ζαχαροπλαστεία και καφέ που θέλουν να επιβάλουν στο χώρο τους ρετρό στυλ, δυο κομμάτια βάρους 3mm. Η ρετρό σειρά μαχαιροπήρουνων paris antique κλείνει με το ρετρό κουταλάκι εσπρέσο πάχους 2mm, επιλέξτε το και απολαύστε το καφέ σας γυρνώντας την χρονομηχανή στην εποχή της  belle epoque.

Σε πολλούς από εσάς το ρετρό στυλ στα μαχαιροπήρουνα επιβάλει σκαλιστή και αυστηρά κλασσική γραμμή. Για εσάς η πρόταση μας είναι το αριστουργηματικό samba cbt. Μια σειρά πλήρης, με έντεκα κομμάτια για όλες τις απαιτήσεις που χρειάζεται το κάθε τραπέζι. Ο κατασκευαστής της σειράς είναι το πορτογαλικό εργοστάσιο Herdmar, ο κορυφαίος κατασκευαστής μαχαιροπήρουνων στον κόσμο. Το όνομα και μόνο του εργοστασίου σας εγγυάται ότι εάν τα επιλέξετε θα τα έχετε για μια ζωή, καθώς κατασκευάζονται από τις κορυφαίες δεσμίδες ατσαλιού στον κόσμο ποιότητας 18/0. 

Το ρετρό μαχαίρι φαγητού προκαλεί επιφωνήματα θαυμασμού στα 3mm πάχος και μήκος 22,5 εκατοστά. Το ρετρό πηρούνι φαγητού και το ρετρό κουτάλι φαγητού έχουν πάχος 2,2mm και μήκος 20,3 εκατοστά. Το ρετρό πηρουνάκι γλυκού στα 1,2mm με μήκος 14,6 εκατοστά και το ρετρό κουταλάκι γλυκού με πάχος 1,2mm και μήκος 13,6 εκατοστά θα κλέψουν την καρδιά σας με το απαράμιλλο στυλ τους. Το ρετρό κουτάλι εσπρέσο στα 1,2mm και 10,2 εκατοστά μπορεί να συνδυαστεί μοναδικά με φλιτζανάκια ανάλογου ύφους. Το ρετρό σετ σαλάτας θα γίνει σημείο αναφοράς στο τραπέζι σας στα 2,5mm και 24 εκατοστά. Μπορεί τα γλυκά σας να είναι πεντανόστημα αλλά εκτός από τον ουρανίσκο, εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε και το μάτι, επιλέξτε την ρετρό σπάτουλα σερβιρίσματος στα 2,5mm και με μήκος 24,9 εκατοστά. Η σειρά βγάζει και τα κομμάτια φρούτου με το ρετρό μαχαίρι φρούτου στα 3mm και 18,4 εκατοστά και το ρετρό κουτάλι και ρετρό πηρούνι φρούτου στα 1,8mm και 17 εκατοστά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *